Historisk arkiv

Sammen om en bedre kommune nr. 4 2015

Nyhetsbrev | Dato: 28.09.2015

Invitasjon til læringskonferanse

Kommunal- og moderniseringsdepartmentet, i samarbeid med partene i arbeidslivet, inviterer hele kommune-Norge og andre interesserte til avslutningskonferanse for Sammen om en bedre kommune i Oslo 1. desember 2015.

Digital sluttrapport - ditt bidrag er avgjørende

Sammen om en bedre kommune nærmer seg slutten. Programmet er bygd på en ide om at erfaring og kunnskap skal deles både med deltakerkommunene og resten av kommune-Norge.

Innbyggerne er drivkraften

I Øvre Eiker får de til utrolige ting. I Skotselv står et splitter nytt bygg som rommer kulturhus, flerbrukshall og SFO. Verdien av bygget er mer enn det dobbelte av de 40 millionene kommunen investerte. En strategisk plan for grendeutvikling og massiv innbyggerinnsats gjorde drømmen mulig.

På rett kurs på nett

Kommunene i Vesterålen har bidratt i utviklingen av en digital læringsportal. Med nettkurs sparer kommunene tid og penger. De ansatte slipper å reise langt og arbeidsgiver får god oversikt over kompetansen som fins i kommunen.

Sammen om større stillinger

Kultur endres ikke over natten. Men etter fire års innsats er deltidskulturen i helsesektoren i Oppegård i ferd med å forandres.

Av- og påmelding til nyhetsbrevet